Veilig op weg

Autocursussen, opfriscursussen voor auto of motor, theoriecursussen en meer in de regio Gemeente Bunnik

Iedereen kan leren rijden. Auto- Motorrijschool Nico Aperloo heeft cursussen voor de angstige rijder en de zelfverzekerde rijder, maar bovenal voor de veilige deelnemer aan het verkeer.

Autocursus

U instructeur is Nico Aperloo (zie foto hierboven).


Wij bieden cursussen voor beginners, maar ook voor ervaren automobilisten. Niet alleen rondjes rijden rond de examenplaats, maar ook in de binnenstad of in andere steden. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden leggen we u de ins en outs van het autorijden nog beter uit. U krijgt hierbij o.a. stencils mee, waarbij wij u bijv. uitleggen hoe u de soorten rontondes en kruispunten moet berijden/toepassen alsmede allerlei bijzondere maneuvres zoals (file)parkeren, keren en het oplossen van problemen als dit niet lukt. Ook maken we samen aantekeningen in uw schrift ter verduidelijking en opmerkingen plus tips. Hierdoor verloopt het leerproces voor u makkelijker, duidelijker en soepeler. Tijdens de rijlessen worden leerlingen ook tussentijds getoetst om hun voortgang te kunnen meten. Ook leer ik u veilig rijden onder winterse omstandigheden. Desgewenst leer ik u uw band te verwisselen. Tijdens de lessen rijden we in de omgeving van Utrecht en Bunnik. Bij Auto- Motorrijschool Nico Aperloo kunt u rijden in een schakelauto (Nissan Qashqai) en een automaat (Fiat Panda).

 

Heeft u al een eigen auto? Dan kunnen we die ook gebruiken voor het besturen van uw opfrisles.
Alles om ervoor te zorgen dat u zich weer veilig voelt achter het stuur.

Faalangsttraining

Breekt het zweet u uit als u alleen al aan een auto denkt? Als u veel last heeft van stress en angst achter het stuur, dan is Auto- Motorrijschool Nico Aperloo voor u de beste keuze. Samen overwinnen we uw angst op uw eigen tempo. Zodat u uiteindelijk ontspannen en zelfverzekerd de weg op kunt.

 

Benieuwd naar de ervaringen van eerdere leerlingen? Bekijk de reviews!

Reviews

Maak direct een afspraak

Contact

Opfriscursus voor auto of motor

Is het alweer een tijdje geleden dat u voor het laatst (zelfverzekerd) achter het stuur zat? Volg uw opfriscursus voor autorijden en motorrijden of andere zaken bij onze autorijschool in de regio Utrecht en Bunnik. Alle verkeersonderdelen kunt u bij ons apart oefenen. Een kleine greep uit de lessen:

  • Verkeersregels

  • Parkeren algemeen

  • Verkeerspleinen (rotondes)

  • Rijden op de snelweg

  • Rijden in de stad

  • Scootmobiel

U krijgt snel weer grip op de weg met Auto- Motorrijschool Nico Aperloo. Ik licht dan alles wat u wilt weten mondeling toe.

Theoriecursus

Natuurlijk is een auto of motor kunnen besturen niet genoeg voor het felbegeerde rijbewijs pasje. Daar komt nog heel wat theorie aan te pas. Volg theorielessen in ons eigen leslokaal en studeer thuis met stencil- en videomateriaal.

 

Wilt u toch graag thuis zelf studeren? Dan kunt u bij de autorijschool privétheorietoetsen doen. U wordt dan persoonlijk bijgeschoold over de fouten die u tijdens de toets hebt gemaakt. Zodoende stomen we u klaar om het theorie-examen met vertrouwen te doen.

 

Voor jongeren die moeite hebben met leren, is het ook mogelijk een-op-een lessen te volgen.

Scootmobielcursus

Rijden met een scootmobiel in het drukke verkeer is zo makkelijk nog niet. Het kan bovendien behoorlijk spannend zijn. Volg een cursus voor het omgaan met uw scootmobiel en het rijden in uw woonplaats, zodat u veilig de weg op kunt.

Ouderen weer de weg op helpen

Vroeger zat u ontspannen in de auto, maar tegenwoordig merkt u bij uzelf soms wat twijfel. Wilt u weer in uw auto durven rijden? Nico Aperloo helpt u graag weer de weg op te gaan, het berijden van een rotonde, het in- of uitvoegen op de snelweg, fileparkeren of andere basisvaardigheden van het autorijden. U kunt ook in een automaat rijden, wat misschien wat minder spannend is.

Maak direct een afspraak voor uw eerste autorijles

Contact