Veilig op weg

Veilig op weg

Start uw autorijlessen, motor of scootmobiel lessen in de regio Odijk

Iedereen kan leren rijden. Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo heeft cursussen voor de bange rijder en de zelfverzekerde rijder, maar bovenal voor de veilige (bij)rijder.
 

Autocursus

Leer alles wat met autorijden te maken heeft. Van beginnend tot zelfstandige automobilist. Niet alleen rondjes rijden rond de examenplaats maar ook in de binnenstad of andere steden. Uw zal echt leren auto rijden omdat er veel uitgelegd zal worden met voorbeelden en aantekeningen in uw schrift. Waardoor het leerproces voor u makkelijker, duidelijker, soepeler zal verlopen. Een rotonde berijden zal voor u nooit meer een probleem zijn. Bij het parkeren leer ik u ook hoe u in moeilijke situaties een probleem kan oplossen. Ook in winterse omstandigheden te durven en kunnen autorijden. Zo u wil, leren een band te verwisselen. Tijdens de lessen rijden we in de omgeving van Utrecht en Bunnik. Bij Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo kunt u rijden in een schakelauto (Nissan Qashqai) en een automaat (Fiat Panda).

Heeft u al een eigen auto? Dan besturen we die ook tijdens een opfrisles. Alles om ervoor te zorgen dat u zich weer veilig voelt met een rijbewijs op zak.

Faalangsttraining

Breekt het zweet u uit als u alleen al aan een auto denkt? Als u veel last heeft van stress en angst achter het stuur, dan is Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo ook de beste keuze voor u. Samen overwinnen we uw angst in uw eigen tempo. Zodat u uiteindelijk zelfverzekerd de weg op kan.

Maak direct een afspraak

Opfriscursus voor auto of motor

Is het alweer een tijdje geleden dat u voor het laatst (zelfverzekerd) achter het stuur zat? Volg uw opfriscursus voor autorijden en motorrijden of andere zaken bij de autorijschool in de regio Utrecht en Bunnik. Alle verkeersonderdelen kunt u bij ons apart oefenen. Een kleine greep uit de lessen:

  • File parkeren
  • Verkeerspleinen (rotondes)
  • Rijden op de snelweg
  • Rijden in de stad
  • Verkeersregels
  • Scootmobiel

U krijgt snel weer grip op de weg met Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo. Ik ben gaarne bereid om het een en ander mondeling toe te lichten.

Theoriecursus

Natuurlijk is een auto of motor kunnen besturen niet genoeg voor het fel begeerde roze pasje. Daar komt nog heel wat theorie aan te pas. Volg theorielessen in ons eigen leslokaal en studeer thuis met stencil- en videomateriaal.

Wilt u toch graag thuis zelf studeren? Dan kunt u bij de autorijschool een privé theorietoets(en) doen, waarbij u persoonlijk wordt bijgestuurd op de fouten die u tijdens de toets hebt gemaakt. Zodoende kunnen we u klaarstomen om met veel zelfvertrouwen het theorie examen te kunnen doen.

Ervaringen leerlingen Opfriscursus

Tien jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald omdat dat er een beetje bij hoorde als je 18 was. Daarna nooit echt een auto nodig gehad en dus niet meer gereden. Nu heb ik voor mijn werk een auto nodig. Het leek me echter niet verstandig om zonder meer weer achter het stuur te gaan zitten. Zodoende bij Nico Aperloo aangeklopt voor een opfris­/bijspijkercursus. De eerste les gezamenlijk bekeken wat weet en kun je nog. Nico probeert je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en niet meer te laten doen dan je aankan. Hij heeft mij met tien rijlessen weer voldoende zelfvertrouwen gegeven om zelf met de auto op stap te gaan. 

  • Nanda

Opfriscursus theorie en praktijk in een automaat

Na een informatiemiddag voor senioren over alle theorie ben ik bij Nico een opfriscursus gaan volgen. Vijftig jaar geleden had ik mijn rijbewijs gehaald en ik voelde me steeds meer onzeker op de weg. Hij heeft me geleerd ver vooruit te kijken en heeft me het vertrouwen in het autorijden teruggegeven. Ik ben hem daar heel dankbaar voor en hoop nu nog vele jaren in de auto rond te kunnen rijden. Hartelijk bedankt Nico 

  • Corrie

Scootmobielcursus

Rijden met een scootmobiel in het soms zo drukke verkeer is het zo makkelijk nog niet. Volg een cursus voor het omgaan met uw scootmobiel en het rijden in uw woonplaats, zodat u (weer) veilig met het voertuig de weg op kunt. 

Verkeerseducatie voor jongeren

Zit je op de Middelbare school? Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo geeft ook verkeerseducatie voor jongeren. Veiligheid is belangrijk voor iedereen.

Ouderen weer op de weg helpen

Vroeger zat u zonder twijfel in de auto, maar tegenwoordig gaat het allemaal iets moeizamer. Wilt u weer in uw auto durven rijden? Nico Aperloo helpt u graag weer de weg op te gaan, het berijden van een rotonde, het in- of uitvoegen van de snelweg, fileparkeren of andere wensen die u heeft.

Maak direct een afspraak