Veilig op weg

Veilig op weg

Start uw autorijlessen, motor of scootmobiel lessen in de regio Odijk

Iedereen kan leren rijden. Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo heeft cursussen voor de bange rijder en de zelfverzekerde rijder, maar bovenal voor de veilige (bij)rijder.
 

Autocursus

Wij bieden cursusen voor beginners, maar ook voor ervaren automobilisten. Niet alleen rondjes rijden rond de examenplaats, maar ook in de binnenstad of andere steden. Aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden leggen we u de ins en outs van het autorijden nog beter uit. Ook maken we samen aantekeningen in uw schrift. Hierdoor verloopt het leerproces voor u makkelijker, duidelijker en soepeler. Bij het parkeren leer ik u ook hoe u in moeilijke situaties een probleem oplost. Ook leer ik u veilig rijden onder winterse omstandigheden. Desgewenst leer ik u bovendien uw band te verwisselen. Tijdens de lessen rijden we in de omgeving van Utrecht en Bunnik. Bij Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo kunt u rijden in een schakelauto (Nissan Qashqai) en een automaat (Fiat Panda).

Heeft u al een eigen auto? Dan besturen we die ook tijdens een opfrisles. Alles om ervoor te zorgen dat u zich weer veilig voelt achter het stuur.

Faalangsttraining

Breekt het zweet u uit als u alleen al aan een auto denkt? Als u veel last heeft van stress en angst achter het stuur, dan is Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo voor u de beste keuze. Samen overwinnen we uw angst op uw eigen tempo. Zodat u uiteindelijk ontspannen en zelfverzekerd de weg op kunt.

Maak direct een afspraak

Opfriscursus voor auto of motor

Is het alweer een tijdje geleden dat u voor het laatst (zelfverzekerd) achter het stuur zat? Volg uw opfriscursus voor autorijden en motorrijden of andere zaken bij de autorijschool in de regio Utrecht en Bunnik. Alle verkeersonderdelen kunt u bij ons apart oefenen. Een kleine greep uit de lessen:

  • Verkeersregels
  • Fileparkeren
  • Verkeerspleinen (rotondes)
  • Rijden op de snelweg
  • Rijden in de stad
  • Scootmobiel

U krijgt snel weer grip op de weg met Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo. Ik licht dan alles wat u wilt weten mondeling toe.

Theoriecursus

Natuurlijk is een auto of motor kunnen besturen niet genoeg voor het fel begeerde roze pasje. Daar komt nog heel wat theorie aan te pas. Volg theorielessen in ons eigen leslokaal en studeer thuis met stencil- en videomateriaal.

Wilt u toch graag thuis zelf studeren? Dan kunt u bij de autorijschool privétheorietoetsen doen, waarbij u persoonlijk wordt bijgeschoold over de fouten die u tijdens de toets hebt gemaakt. Zodoende stomen we u klaar om het theorie-examen met vertrouwen te doen.

Ervaringen leerlingen Opfriscursus

Tien jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald omdat dat er een beetje bij hoorde als je 18 was. Daarna nooit echt een auto nodig gehad en dus niet meer gereden. Nu heb ik voor mijn werk een auto nodig. Het leek me echter niet verstandig om zonder meer weer achter het stuur te gaan zitten. Zodoende bij Nico Aperloo aangeklopt voor een opfris­/bijspijkercursus. De eerste les gezamenlijk bekeken wat weet en kun je nog. Nico probeert je zoveel mogelijk op je gemak te stellen en niet meer te laten doen dan je aankan. Hij heeft mij met tien rijlessen weer voldoende zelfvertrouwen gegeven om zelf met de auto op stap te gaan. 

  • Nanda

Opfriscursus theorie en praktijk in een automaat

Na een informatiemiddag voor senioren over alle theorie ben ik bij Nico een opfriscursus gaan volgen. Vijftig jaar geleden had ik mijn rijbewijs gehaald en ik voelde me steeds meer onzeker op de weg. Hij heeft me geleerd ver vooruit te kijken en heeft me het vertrouwen in het autorijden teruggegeven. Ik ben hem daar heel dankbaar voor en hoop nu nog vele jaren in de auto rond te kunnen rijden. Hartelijk bedankt Nico 

  • Corrie

Scootmobielcursus

Rijden met een scootmobiel in het soms zo drukke verkeer is het zo makkelijk nog niet. Het kan bovendien behoorlijk spannend zijn. Volg een cursus voor het omgaan met uw scootmobiel en het rijden in uw woonplaats, zodat u veilig de weg op kunt. 

Verkeerseducatie voor jongeren

Zit je op de Middelbare school? Auto- en Motorrijschool Nico Aperloo geeft ook verkeerseducatie voor jongeren. Veiligheid is belangrijk voor iedereen.

Ouderen weer de weg op helpen

Vroeger zat u ontspannen in de auto, maar tegenwoordig bemerkt u bij uzelf soms wat twijfel. Wilt u weer in uw auto durven rijden? Nico Aperloo helpt u graag weer de weg op te gaan, het berijden van een rotonde, het in- of uitvoegen van de snelweg, fileparkeren of andere basisvaardigheden van het autorijden.

Maak direct een afspraak